Той е феномена на 12-ти сезон на Като две капки вода.

...
Той е феномена на 12-ти сезон на Като две капки вода.
Коментари Харесай

Владимир Зомбори: За обичта към любимата жена и с обещание за предстояща сватба

Той е феномена на 12-ти сезон на  " Като две капки вода ". Тази неделя обаче виждаме артиста Владимир Зомбори в предаването " Събуди се "  като себе си.

Зомбори, който в последните три месеца язди вълната на славата, приказва откровено пред Мон Дьо за обичта на хората, за какво едвам в този момент, 13 години след началото на кариерата му, публиката го открива, за дните, в които, с цел да се устоя като артист, е бил и барман.  Той също разкрива по кое време с обичаната си, актрисата Весела Бабинова, ще сключат брак.
 Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова
" Ако не се завъртиш по малкия екран, никой няма да разбере какво можеш и какъв брой си добър. Адски е обидно ", декларира искрено Зомбори за компликациите, пред които са изправени българските артисти.

За пътя си към известността споделя следното: " Изял съм горчивите залци, поел съм и шамарите, и погалванията. "

" Имах един интервал преди 10 години - започнах да работя като барман нощни смени, с цел да мога да изкарвам някакви пари, тъй като бях доста зле финансово. Бях артист от " Малък градски театър зад канала ", а не можех да се оправям. Трябваше да си заплащам наема, трябваше да имам въпреки всичко и някакви пари за мен ", спомня си артистът.
                             

Днес обаче сложните моменти, съмненията и тестванията са зад тила му и той се радва на заслужения си триумф.

" Това е, може би, моментът, в който си казваш, ето аз доближих някакво равнище в професионален аспект, където мога да си разреша да споделям не ", споделя той.

За обувките на славата споделя, че са удобни до такава степен, че към този момент можеш да вървиш по едни места, по които със старите обувки не си можел да вървиш. Категоричен е обаче, че не се опасява от това, че славата ще завърти главата му и ще го накара да се самозабрави.

До себе си има нещо доста по-голямо и от актьорската специалност - обичта на обичаната си жена Весела Бабинова и на тяхното дете.  Споделя, че на хоризонта се задава огромно празненство, което ще отпразнува любовта им един към различен. 
                             

" Никой не се опасява за женитба. Няма подобен боязън. Ние просто чакаме детето да порасне, с цел да има хубав спомен от празника на любовта на майка му и на татко му. Да донесе халките. Да знае какво се случва. Това е нашето изчакване. Това е нашата пауза. Съвсем скоро ще бъде " , споделя Зомбори.

" Ние желаеме да създадем такова огромно хубаво празненство с доста посетители, тъй като имаме доста другари от артистичната среда и освен. Ще си бъде три дни яли пили и се веселили ситуацията. "

Казва, че двамата с Весела се познават доста добре като хора и това им оказва помощ и в фамилен, и в професионален проект. 

Чуйте цялото изявление с Владимир Зомбори във видеото.
 Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР